AllmäntOkategoriserade

Sjuk – Julkalender i bloggen?

Bilder lånade från weheartit.com

 

Då var tisdagen avklarad och vi är lite närmare helgen. Idag har varit en tuff dag för mig i skolan, känner mig inte helt frisk heller. Skrev prov i svenska och hörförståelse i engelska. Båda gick bra men det tog mycket energi, jag som redan var trött från början liksom. Jag har massor av bollar i luften just nu både med skolan, bloggen och lite annat och en av dom bollarna består av… Bloggjulkalender!

 

Om ni läste min blogg förra julen så vet ni att jag hade tävlingar under hela December fram till jul som en liten julkalender för er läsare. Skulle ni tycka det var kul får ni gärna kommentera, kanske med förslag på företag/priser osv. Har redan några på G men som sagt, lämna gärna en kommentar!

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting