AllmäntOkategoriserade

Samhällslektion

 

 

Jag och Mathilda at the moment. Läs hennes GRYMMA blogg HÄÄÄÄÄÄR

 

 Just nu sitter vi på lektion och går igenom saker jag tror mig redan kunna så jag använder tiden till att uppdatera min lilla blogg eftersom det inte blev något igår. Sorry for that my friends men vi hade prov idag som jag och Anton övade inför. Provet gick relativt bra, det var ganska svårt kanske. Nu ska jag även försöka svara på mail. Någon frågade hur många mail jag får varje dag och det brukar vara cirka 20. Kanske inte jättemycket men det blir mycket om man ska hinna läsa och svara på vissa.

 

Efter skolan så ska jag träffa Toveee, yeeey. Väldigt länge sedan vi sågs men det brukar inte göra så mycket utan vi brukar ha trevligt ändå så det ska bli roligt. Hoppas på att hitta födelsedagspresentER till Mathilda. Hon firar sin födelsedag om typ två veckor och jag tänker slå på STORT. Okej nej nu tänker jag inte ge henne för stora förhoppningar men jag vill ge henne något fiiiint. 

 

Hoppas ni har en bra dag! KRAAM

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting