AllmäntOkategoriserade

TGIF\’s

MATKOMA GÅNGER 100

 

Efter skolan idag så åkte jag hem för att städa i ordning hemma hos min pappa eftersom vi skulle byta till mamma idag. Vi byter oftast vecka på söndagar men pappa är i London (hoppas på grymma julklappar) så vi bytte nu istället. Efter jag städat och packat klart så mötte jag Stella i stan. Vi gick runt i affärer och åt middag på TGIF’s. Jag var en aning mätt efter denna måltid haha.. 

 

Nu sitter vi i min säng och kollar på Idol. Jag hejar på Elin och Erik! Mest på Erik faktiskt. Vi har bara tagit det lugnt och kvällen kommer att fortsätta i samma riktning. Är så otroligt trött efter denna hektiska vecka så det är skönt.

 

Kram!

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting