OkategoriseradeWanted

Fönborstar

Curls
 
Jag tycker att det är riktig vardagslyx att föna håret, jag får en volym jag inte kan få på annat sätt och mina produkter får verkligen visa vad de går för. Jag känner att jag måste ha en fönborste (eller fler) hemma hos pappa, hemma hos mamma lånar jag bara hennes. Man får får himla fint svall. Min frisör gjorde nyss ett inlägg på sin blogg och då kom jag på att jag verkligen måste införskaffa mig en rund borste, inlägget hittar ni här. 

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting