AllmäntOkategoriserade

Planer för nyårsafton

Om två dagar är det nyårsafton. Tänk vad sjukt egentligen, att det har gått ett helt år sedan vi stod där sist och var lyckliga över att 2013 låg framför oss. Jag tycker om att tänka på allt vi åstakommit under året, vad som förändrats och vad som gått bra/dåligt. Jag är nöjd över mitt år 2013, jag har vuxit som person och mognat något enormt. Jag har prioriterat det jag tycker är kul, det är väl både bra och dåligt haha. Men jag mår iallafall bra av dessa prioriteringar.

 

Min nyårsafton kommer iallafall bestå av en middag och sedan en liten fest. Jag är hembjuden till Stella på middag med hennes vänner, hennes brorsa och hans vänner. Kommer bli gott och riktigt trevligt, det är alltid kul hemma hos Stella. Sedan åker jag och Stella vidare för att fira tolvslaget. Eftersom Anton inte är hemma så får Stella stå för min nyårskyss!

 

Vad ska ni göra på nyårsafton?

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting