New inOkategoriserade

New in – Heels

Black heels from Deichmann, 349 SEK

 

Heeej vänner! Idag vaknade jag vid nio för då skulle pappa och jag sjunga för min syster som fyller hela 15 år idag. Gå in på hennes blogg HÄR och gratta henne så blir hon nog glad. Hon fick foundation, en bh och en borste till foundationen. Av pappa fick hon en shoppingdag med honom som hon utnyttjade på en gång så efter frukosten åkte vi till Nacka Forum, hon hittade massor av fint. Jag köpte ”bara” dessa klackar, silikoninlägg till klackarna och strumpbyxor. Skorna kanske inte är de snyggaste i världen men hellre att jag har dessa än inga. Jag har ju ett par hemma men de är typ omöjliga att gå i.

 

Nu kommer snart farmor och farfar som ska fira Alice. Jag ser mest fram emot kakorna hehe.. Hör senare, kram!

 

Hello to all of my international readers! I’ve decided to at least try to write in english, my english is far away from perfect but I hope it’s okey. Today I woke up at nine, then my father and I sang to my little sister because it’s her 15th birthday! I gave her a foundation, a bra and a brush to the foundation, she really liked it. Our father gave her a day of shopping so we went to a mall not so far away so she could buy some nice things. I bought the shoes on the picture and some other small things. 

 

My grandmother and grandfather are coming soon to celebrate Alice, I’m looking forward to eat the cookies hehe.. See you later, xoxo!

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting