Okategoriserade

New Years Inspo

NYE
 
Detta är inte min outfit för ikväll men slängde bara ihop något lite inspirerande för kvällen!
Ikväll smäller det vänner! Men smäll inte för mycket bara, snälla lova mig att ta det lugnt! Jag ska fixa min nyårsklänning så sent som idag, haha alltid ute i sista sekund. Grejen är det att jag har en väääldigt fin klänning men den är kortärmad och jag vill inte ha någon kofta till för det kommer inte bli snyggt så jag ska försöka hitta en långärmad. Hoppas iallafall att ni alla får en underbar kväll ikväll och som sagt, ta det lugnt och ta hand om varandra <3

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting