OkategoriseradePodcasts

PODCAST #3 – Nyårslöften

 

Jag och Mathilda, smått charmig bild..

 

Idag är det nyårsafton och tisdag vilket innebär ett nytt avsnitt från min och Mathildas podcast. Dagens ämne är något väldigt relevant för dagen, nämligen nyårslöften. Förutom löften diskuterar vi även året som gått, höjder som dalar. Vi avslutar podden med att be er om att tipsa om en gäst och vad den gästen skulle kunna prata om för ämne, det kan ni göra här i kommentarsfältet, min mejl eller genom att använda taggen #mathildaochandrea på sociala medier.

Lyssna och njut kära ni ♥

 

HÄR hittar ni det på Devotes hemsida och HÄR hittar ni det i Itunes, eller så söker ni på ”Mathilda och Andrea”

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting