OkategoriseradePodcasts

PODCAST #7 – Våra förhållanden del 2

Mattias, Mathilda, jag och Anton!
 

Paniiik, dagen är kommen. Haha jag vet inte varför men jag har varit jättenervös inför den här podden. Känns så himla personligt att prata om vårat förhållande med våra pojkvänner liksom, ja ni förstår nog.. Eller haha? Vi tar upp ett flertal frågor till killarna som ni läsare har ställt. Tycker att killarna var riktigt duktiga på att svara, vad tycker ni?

 

För att lyssna på avsnittet eller något annat av våra avsnitt så går ni in på iTunes på datorn (det kan alla ladda ner) och söker på ”Mathilda och Andrea” eller så söker ni på samma sak i appen podcaster. Fortsätt att använda taggen #mathildaochandrea på twitter. Vi är riktigt nyfikna på vad ni tycker om avsnitten så vi kan ta åt oss och kanske förbättra oss eller bara bli glada. 

 

KRAM

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting