OkategoriseradeTips

How to match – Black skirt

skirt
 
Många av er är sugna på att köpa en svart kjol och har bett mig visa hur man kan matcha en. Jag valde att visa upp tre svarta men olika kjolar för lite inspiration. Jag kan verkligen inte välja en favorit.. Den i mitten är väl lite med festlig och den till vänster är lite mer vardaglig kanske. Kolla in kategorin ”tips” så ser ni fler collage där jag tipsar om hur man kan matcha olika klädesplagg. Kram!

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting