AllmäntOkategoriserade

Hårsnack

Jag trivs så himla bra i mörkt hår, när det är nyfärgat. Mitt hår har en tendens att suga åt sig röda pigment efter bara två veckor och allt ser bara rött/oranget ut. Detta är inte pga min frisör utan så har det alltid varit när jag har brunt hår vilket jag har haft  tre gånger. Därför väljer jag att nu ta steget mot ljusare hår men jag kommer att behålla min ombre. Mitt mål är att håret ska vara lika ljus som på bilderna till vänster i sommar, jag har ingen panik över att bli superblond nu på en gång utan det får gärna ta lite tid så kanske mitt hår inte behöver ta lika mycket stryk.

  

Ombrelooken har jag verkligen fastnad för så den lär jag hålla fast vid så gott som möjligt, dessutom kommer jag inte behöva vara lika beroende av att färga håret hela tiden eftersom jag kommer vilja att håret längst upp ska vara rätt likt min vanliga hårfärg. Nu är min utväxt nästan grå i jämförelse med färgen jag färgat till vilket känns lite jobbigt efter bara någon månad. 

  

Tänkte passa på att länka till min frisörs blogg när jag ändå håller på eftersom många av er frågar om vem som fixar mitt hår. Hon heter Elin och är lika bra på att blogga som att fixa hår, riktigt intressanta inlägg om hårtips osv. Ni hittar hennes blogg här

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting