OkategoriseradeTips

Mina hårredskap

hair
 
1. En fönborste jag använder när jag fönar håret, ett måste för er som vill ha snyggt svall. Man kan styla med bara borsten, det gör jag ofta! Den hittar ni HÄR  //   2. Den här grymma borsten fick jag i julkapp förra året, den är mer skonsam mot håret än en vanlig borste och har mjuka, sköna piggar som gör det lite skönare att borsta håret. Ni hittar den HÄR.   //   3. Den här använder jag för lite större lockar, använder den här mest faktiskt. Ni hittar den HÄR.   //   4. Den här ger lite mindre lockar men de blir riktigt fint ändå. Ni hittar den HÄR   //   5. Världens bästa plattång HÄR.  //   6. Min hårfön, den kan blåsa med riktig kraft vilket ofta passar bra när jag ska fixa håret snabbt. Ni hittar den HÄR
 
Jag får väldigt ofta frågor om mina tänger och borstar så jag tänkte göra ett inlägg om det nu när allt finns på Nelly.com vilket gör det enkelt för alla att handla. Alla mina tänger samt min fön kommer från Remingtons serie Silk som bygger på att verktyget ska lämna håret silkeslent, och det stämmer verkligen. Jag har provat t.ex locktänger som gjort att håret bara ser torrt och tråkigt ut. 

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting