AllmäntOkategoriserade

NTC tour

Bilder med Nike

 

Hej på er. Idag är det dags för träningseventet NTC tour som äger rum i Globen, Stockholm. Hoppas några av er ska dit. Jag har varit taggad länge på det här så att jag fortfarande är lite sjuk känns inte sådär jättekul, kommer ta det lugnt så det inte blir värre. Idag har jag filmat tillsammans med Oral B hemma hos mig i cirka tre timmar. Är så äckligt nervös inför hur resultatet blev för jag kändes så himla stel haha.. Aja, vi får väl hålla tummarna helt enkelt. Nu ska jag äta lite innan jag ska till Globen. Kram på er

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting