OkategoriseradeTips

Get my look

1. Vit skjorta hittar ni HÄR // 2. Grå, stickad tröja hittar ni HÄR // 3. Svarta byxor i imitation av skinn hittar ni HÄR // 4. Väska hittar ni HÄR // 5. Vita sneakers hittar ni HÄR. // 6. Svart kappa hittar ni HÄR

 

Länkarna är alltså inte exakt de plagg jag har (förutom skorna) men väldigt lika i och med att vissa av plaggen inte fanns kvar i lagret. Gillar ni sånna här ”get the look – inlägg”? Det behöver ju inte vara mina outfits utan andras också. Kommentera!

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017. Hon är sambo med sin pojkvän Anton, och paret har varit ihop sedan 2011.

Powered by Cure - Influencer hosting