OkategoriseradeWanted

En perfekt outfit

Usch och fy vad jag gillar men samtidigt ogillar dessa byxor. Är de snygga eller inte? De är snygga på andra men på mig vet jag inte, jag gillar modellen men aa jag vet inte.. Älskar outfits som denna, så sjukt bekväm och behagligt. Sneakers, mjuka byxor och en gosig tröja. Bättre blir det inte. 

 

Byxorna är ifrån BikBok

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017. Hon är sambo med sin pojkvän Anton, och paret har varit ihop sedan 2011.

Powered by Cure - Influencer hosting