New inOkategoriserade

Blur Cream

”Nude Magique Blur Cream – Lóreal Paris”

 

Jag köpte en BB-cream förra året och älskade den, har dock inte köpt en ny ännu men den här älskar jag. Vet dock inte vad det är för något haha??? Såhär står det på Kicks beskrvining: ”Nude Magique Blur Cream är silikonbaserad och har en ultralätt konsistens med diskret täckning. Resultatet blir en jämnare hud med mindre synliga porer och ett sammetslent resultat. Använd enskilt eller som en primer.” Så ja jag antar att den är en blandning av en ultratunn foundation och en primer, passar mig perfa. Jag gillar att ha en väldigt lätt bas till vardagen. 

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting