AllmäntOkategoriserade

Lång dag

Vi tog en fikapaus på Espresso House, Stureplan

Stella hjälpte mig att bära påsar hehe..

Sjukt snygga saker på Zara just nu..

Jag och min älskade påse från NK som innehåller…??? (Känns som att jag blivit mamma)

Vi var även inne en sväng på Urban Outfitters, skulle vilja ha en av takkronerna haha!

Sen drog jag och Stella till Story Hotel för ett event Levi’s hade anordnat

Jag blir mätt angående vilken typ av modell på curve jag ska ha på mig.. Fick den raka modellen :’)

Dom presenterade nya jeans som jag antar kommer till butik när som helst! PS: Tycker min nya kamera tar grymma bilder även fast det är mörkt, det var rätt mörkt i rummet jag tog bilden i men den pallade det riktigt bra. Den heter Nikon Coolpix s9700!

Stella blev också mätt!

 

Vilken dag hörni. Jag började min ”come back dag” med att gå till skolan, skriva prov och sen mötte jag och Anton upp Stella i stan. Jag har ju mått lite (mycket) dåligt över att jag inte åkte till Los Angeles och kände att jag förtjänade en ordentlig shoppingrunda. Köpte inte så många grejer men köpte i alla fall saker jag länge velat ha och även en väska jag kollat på i över ett halvt år så det känns SÅ bra. Vid sex så åkte Anton vidare för att klippa sig, blev säkert skitsnyggt. Då gick jag och Stella till Story Hotel för att gå på ett event Levi’s hade anordnat, de presenterade en ny modell av jeans och vi fick även med oss ett par hem, kul! Jag kom hem för en timme sen ungefär och har sjukt ont i fötterna efter att ha gått runt i stan sedan ett.. Visar min shopping imorgon. 
KRAM! 

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting