OkategoriseradePodcasts

PODCAST #14 – FRAMTIDEN

Veckans podcast handlar om ett väldigt efterfrågat ämne, framtiden. Ni har mejlat och mejlat om detta ämne, och jag själv känner att det är något jag pratar och tänker mycket på så det passade ju perfekt. Jag och Mathilda ska efter sommaren börja sista året på gymnasiet och självklart tänker vi mycket på framtiden. Vi pratar om tiden efter studenten, bröllop, barn, jobb, utbildning, varför jag borde gå till psykolog och mycket mer. Jag är riktigt nöjd med veckans podcast så jag hoppas att ni också gillar den kära lyssnare. ♥

 

Ni kan som vanligt lyssna i iTunes på datorn eller i appen Podcaster i era telefoner. Där söker ni på ”Mathilda och Andrea” och sen får ni gärna prenumerera och betygsätta podden där, det gör oss väldigt glada! Har ni inte möjlighet att lyssna via appen eller iTunes så kan ni som vanligt lyssna på Devotes podsida, klicka HÄR

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting