AllmäntOkategoriserade

Breakfast

Just nu!
 
Godmorgon på er. Jag sov 10 timmar men vaknade ändå trött, hur lyckas man med det? Jag brukar vanligtvis aldrig sova mer än 8 timmar av mig själv men hela detta år har jag sovit hur mycket som helst.. Aja, skönt att inte alltid vakna före resten av världen. Just nu sitter jag och svarar på mejl och ska snart förbereda nästa veckas podcast. Idag ska jag vara i skolan i några timmar och sedan ska jag träffa Stella, hon ska äta och sova hos mig. Kameran åker med som vanligt så ni får min dag i bilder ikväll. Men först tänkte jag fixa i ordning inlägg med vad jag köpte igår. KRAM

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting