OkategoriseradeWanted

Önskelista – 18 år

18th birthday
// Klicka på collaget för länkar //
 
Idag är det den 21a Mars vilket betyder att det är en månad tills jag fyller 18 år, woppa!! Den 21 april är det äntligen min tur att fylla år igen, har gått lång tid sen sist ;). När jag satt och funderade på min önskelista så har jag försökt att önska mig saker som jag vet att jag kommer använda och de mesta av sakerna rätt länge. Sen är det självklart att jag uppskattar ALLT jag får men de jag skulle bli lite extra glad över att få är något av:
 
1. En riktigt fet locktång så jag slipper locka med mina tunna, blir mycket större och snyggare lockar då. 2. Hårprodukter från Redkens hårserie color extend, något jag älskar men inte vill lägga pengar på, perfekt att önska sig. 3. En weekendresa någonstans där man kan shoppa!!. 4. Klackskor från Nelly.com. 5. Enkla, silvriga smycken från t.ex Sophie by Sophie eller Edblad. 6. Mascaran Babydoll från YSL. 7. Pengar till sommaren, körkort och flytta hemifrån. 8. Solgasögon från Rayban, dessa clubmasters bara måste jag ha.. 9. Presentkort på Sephora, H&M, Zara, River Island.. 10. Guldiga örhängen från MBMJ. 11. Plånbok eller ”Key pouch” från MBMJ. 12. Underbara doftljus från Voluspa. 13. Silvrigt armband från Thomas Sabo med stilrena berlocker. 14. Borste med svinhår, håret får en sån fin glans! 15. Alldeles egna vinglas, passar perfekt!

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting