New inOkategoriserade

Sommriga lack

JAG ÄLSKAR NAGELLACK

  

Älskar inte ni också att kunna ändra färg på naglarna? Jag är inte sådär insatt som Mathilda som gör massor av grymma mönster osv men jag tröttnar så snabbt och vill gärna kunna byta. Här ser ni iallafall några av mina nagellack som är väldigt sommriga i färgerna, tycker jag i allafall. Är sjukt sugen på det lila och gröna men det får bli när sommaren närmar sig lite haha.. Dessa är ifrån Lóreal Paris och finns förmodligen på närmsta H&M/KICKS, Kram!

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting