New inOkategoriserade

The perfect bag

Marc by Marc Jacobs – Classic Q Ukita

 

Känns nästan overkligt haha.. Har velat ha den här väskan SÅ länge men har tyckt att priset är lite väl saftigt (tycker jag fortfarande) men kände att jag hade råd nu och jag så himla glad över att jag valde att köpa den, känns som att det är mitt lilla barn jag väntat på så länge haha.. Den är sjukt rymlig vilket passar mig bra som går i skolan, är såååå nöjd!!! Jag köpte min på Marc Jacobs inne på NK om någon undrade, kram!

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting