OkategoriseradeTips

Nikon Coolpix S9700

I och med ett samarbete tillsammans med Nikon så ska jag prova på några kameror och berätta för er om hur jag upplever dom. Just den här heter Nikon Coolpix s9700. Vad jag älskar med den här kameran är att det blir sjukt bra kvalitét på bilderna, man kan använda manuella exponeringslägen (bländare, ISO osv!). Ett stoooort plus är också Wifi-funktionen vilket gör att man kan föra över bilderna direkt till telefonen vilket gör att man kan lägga upp grymma bilder direkt till Instagram, bloggen från telefonen! För att vara så liten så har den många funktioner, t.ex 30X optisk zoom, och om det inte säger er så mycket så kan jag förklara det såhär: sjuuuukt mycket zoom haha! 

 

Se inlägg där jag använt den här kameran: HÄR, HÄR, HÄR, HÄR & HÄR

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting