AllmäntOkategoriserade

Skärholmen

Min goda paj, för bara 55 kr! Vackra Daniela, läs hennes blogg HÄR

 

Idag så åkte jag och Dani till Skärholmen, har aldrig varit där förut och jag blev väl inte särsilt impad av utbudet men det var helt ok. Vi tänkte titta förbi på Bubbleroom eftersom de precis öppnat en affär där, det var rätt mycket kö och vi hittade ingenting vilket kändes rätt ovärt haha.. Men jag fick med mig lite basicsaker som jag kan visa upp snart, haha har shoppat så mycket på sistonde att jag får lite panik över hur jag ska visa allt för er.. Dock måste jag spara pengar nu eftersom jag kommer behöva lägga myyycket pengar på min 18årsfest.. Hoppas ni har haft en bra lördag, det har jag!

 

KRAM

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting