AllmäntOkategoriserade

Gråten i halsen

Silwing Troja flickor 00

  

Imorse så frågade pappa om jag och Alice ville följa med och kolla på när våra kusiner spelade handboll, och visst ville vi det! Två av tjejerna spelar i samma lag och Klara spelade direkt efter dem så vi hann se tre kusiner på två matcher direkt efter varandra, härligt! Båda lagen vann sina matcher vilket var riktigt kul, speciellt för 00orna som hade en riktigt viktig match mot ett lag dom förlorade en viktig match mot förut, det var hat i blickarna haha. Jag fick tårar i ögonen när det var en minut kvar av matchen och det stod klart att tjejerna skulle vinna, blev så glad! 

 

Något jag ångrar är verkligen att jag inte började på handboll när jag var liten, för jag tycker det verkar vara otroligt roligt. Jag har istället spelat fotboll hela min uppväxt tills att jag var 15 eller 16. Det är ju en aning för sent att börja nu liksom, plus att jag har inte den fritiden att kunna lägga ner så mycket tid, dock saknar jag fotbollen, matcherna, lagandan såå mycket. Det bästa jag visste var att springa (inte långt) det snabbaste jag kunde, känslan när man gör mål eller vinner är oslagbar. Fotbollen var ett så bra sätt för mig att få ut mina känslor men samtidigt bara koppla bort omvärlden, det saknar jag! 

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting