AllmäntOkategoriserade

Late night coffe

Bilder från min kväll

 

Godmorgon, jag orkade verkligen inte skriva inlägget igår kväll så gör det nu istället. Igår kunde jag knappt somna för jag mådde så illa så jag är väl egentligen lika trött nu haha.. Igår så var jag ju som sagt i Skärholmen och efter det åkte jag hem och åt. Och vi har ett litet problem, jag mår sedan igår klockan 11 väldigt illa, kan det vara pga det var mycket chili i maten kanske? Aja, efter det mötte jag Marcus, tog en fika och pratade igenom en hel del eftersom det var ett tag sedan vi sågs sist, även om vi går i samma skola och har gjort det sedan sjätte klass haha.. 

 

Nu ligger jag i min säng och har precis vaknat, trodde att jag skulle sluta må illa om jag sov men icke, hatar känslan av att må illa och det sista jag vill är att bli sjuk igen, det får inte hända helt enkelt. Idag ska jag äta frukost, packa saker till mamma, kolla på mina kusiners handbollsmatch, åka till mamma, träffa Anton, plugga. En ganska typisk söndag. Hoppas på att jag ska bli helt frisk snart så jag kan komma igång med träningen snart igen.. KRAM

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting