New inOkategoriserade

Smycken

Inlägget är i samarbete med TheJewerly.se

Mina nya smycken jag fått ifrån TheJewerly.se. Den silvriga ringen kändes bara som ”så jag”, jag bär ofta silvriga smycken och har länge letat efter en finare vardagsring för att pryda mina fingrar, jag har ju annars min vanliga silvriga utan något på. Det som är bra med ringen är också att den är justerbar så den passar alla mina fingrar förutom lillfingret. Och även om jag oftast bär silver så kunde jag inte låta bli att beställa det guldiga armbandet som kallas för ”The Luck Bracelet” som ska bringa tur, älskar att det inte är så sjukt stort som alla armband brukar vara, man kan välja mellan tre storlekar när man knäpper armbandet liksom.

 

Armbandet – LÄNK // Ringen – LÄNK // Hemsidan – LÄNK

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting