AllmäntOkategoriserade

Crazy Monday

Rolig tjej just nu..

 

Heeej vänner, vilken härlig dag va? Jag vaknade upp bredvid Anton hemma hos mig helt utvilad, vi somnade rätt tidigt så det var otroligt skönt att vakna och inte känna mig som en zoombie. Pappa hämtade upp mig och sen åkte vid till ett möte och efter det åkte jag till skolan, hade mattelektion och sen opposition i samhällskunskap. Det går ut på att man ska utvärdera varandras arbeten, kritisera och berömma helt enkelt. Det gick nog rätt bra och jag fick lite tips jag kände att jag kunde använda mig av. 

 

Förutom skolan så håller jag på att klippa ihop morgondagens podcastavsnitt som kommer att handla om mig och Mathilda som vänner, hur bra känner vi egentligen varandra? Det får ni reda på imorgon. Måste bara berätta att jag är på såå bra humör, känns som att jag har en bra period i livet eller hur man nu ska beskriva det haha.. KRAM

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting