AllmäntOkategoriserade

Jag älskar blommor

Gissa hur chockad och glad jag blev när det står ett bud med blommor och en present utanför mitt hus?? Det visade sig vara Venus som skickade sin nya rakhyvel till mig vilket var perfekt timing eftersom jag tänkte köpa en ny nu i veckan! Just nu sitter jag i sängen och hjälper Alice med lite hemliga grejer, vad vi fixar med får ni veta inom snar framtid.. Haha försökte få det att låta lite spännande men vet inte riktigt om jag lyckades haha.. 

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting