New inOkategoriserade

New in – Basic

I och med mina shoppingdagar i helgen så passade jag även på att införskaffa mig lite basicsaker som alltid kan vara bra att ha. Låga strumpor och ballerina strumpor har jag behövt i en evighet eftersom mina strumpor ALLTID försvinner, hur är det ens möjligt?? Två linnen med spagettiband behövdes också eftersom mitt vita var krympte i tvätten och det svarta är försvunnet.. Den vita tshirten är bara en basic must have..

   

Vitt linne från Bikbok // Svart linne från H&M // Vit tshirt från H&M // Strumpor från H&M // Trosor från Ginatricot 

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting