OkategoriseradePodcasts

PODCAST #15 – Best Friend Tag

En gammal cover jag och Mathilda gjorde November 2012! No hate…

  

Veckans podcast handlar faktiskt om mig och Mathilda, vi bestämde oss för att göra lite som en best friend tag där vi ser hur mycket vi kan om varandra, berättar om hur vi blev vänner osv. Hoppas ni gillar podden, nästa veckas avsnitt kommer bli ett avsnitt om festande.

 

Ni kan som vanligt lyssna i iTunes på datorn eller i appen Podcaster i era telefoner. Där söker ni på ”Mathilda och Andrea” och sen får ni gärna prenumerera och betygsätta podden där, det gör oss väldigt glada! Har ni inte möjlighet att lyssna via appen eller iTunes så kan ni som vanligt lyssna på Devotes podsida, klicka HÄR

 

UPDATE: Vi har nu skapat ett Ask konto där ni kan ställa frågor till podden eller önska ämnen HELT anonymt: http://ask.fm/mathildaochandrea 

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting