OkategoriseradeTips

Recenssion – Mascara

 

Många av er har önskat efter lite fler inlägg om skönhet så då tänkte jag att jag kunde passa på att visa upp min nya mascara från Loreal Paris som heter Volume Million Lashes, So couture. Mascaran går att köpa på närmsta klädbutik eller på Kicks/Åhlens och kostar 175 kronor. Jag blev väldigt postitiv överaskad, jag brukar dock gilla gummiborstar då jag tycker fransarna blir mer separerade än med andra borstar. Jag har väldigt långa ögonfransar naturligt men jag tycker mascaran förlängde och separerade bra, den har inte smulat någonting på hela dagen så denna kan jag verkligen rekomendera. Ett STORT plus är också att den var sjukt lättarbetad, jag behövde bara dra med borsten tio gånger per fransrad ungefär, annars brukar jag behöva göra 20-40 gånger med andra mascaror.

 

4/5 i betyg får den av mig!

 

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting