New inOkategoriserade

Som ett spöke

När jag vaknade upp och kollade mig själv i spegeln imorse så kände jag bara NEJ. NEJ. NEJ. Jag är så blek så det är sjukt, man börjar nästan se alla ådror på ögonlocken, pannan osv. Känner mig så ful när jag är så blek som jag är nu så idag efter jag hjälpte pappa med att fota några grejer i stan så köpte jag hem skrubbhandskar och en ny BUS. Jag har haft en till som är spray och jag gillade den jättemycket så hoppas den här är lika bra om inte bättre.

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting