OkategoriseradeTexter

Vad är viktigast?

Jag såg den här bilden på Michaelas blogg och kände direkt ”fy fan vad sant”. JA JA JA kände jag liksom. Inte just för att det handlade om Nutella utan för att den har ett sånt bra budskap. Det kanske är jag som ser förbi bildens verkliga mening men jag tänker lite mer som så här: sluta bry dig och oroa dig och gör saker du gillar istället. Keep Calm and Eat Nutella, eller popcorn, eller vad som fan helst.

  

Många gånger försöker man intala sig själv att man ska bli fitspo, nyttig och vältränad men till vilket pris? Hur långt är man redo att gå? Jag vet att det är många som älskar att träna och tycker det är roligt men alla som inte tycker det då? Nej då ska ni absolut inte behöva göra det, och ha inte ångest över nutella eller liknande. För vad är egentligen viktigast? Insidan eller utsidan? Jag tycker inte bara det handlar om mat utan det handlar om hela livet, gör saker ni mår bra av, utan att tveka.

 

Keep Calm and Eat Nutella

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting