OkategoriseradeOutfits

Dagens outfit

Skor från Nilson Shoes, Jeans från Lager157 (slitningarna har jag gjort själv), tshirt från Chiquelle.se, väska från Marc Jacobs och kappa från Sheinside. 

  

Såhär ser jag ut idag! Hur skönt har inte vädret varit idag i Stockholm? Hur skönt som helst om ni frågar mig. Älskar när man kan gå ut utan att frysa! Känns som att mina outfits är rätt enformiga nu för tiden men det är liiite för kallt för att använda skinnjacka eller för att skippa halsduken.. Det finns egentligen inte så mycket att säga om min dag förutom att det var en för jävla lång dag i skolan hehe.. Har precis lyssnat på Michaela och Dashas senaste podavsnitt och blev himla sugen på att kolla på lägenheter, jag som har förbud för sånt.. KRAM

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting