OkategoriseradeVideoinlägg

KOLLA HIT!

Haha härliga stillbilder.. Men men! Nu har jag bestämt mig för att börja videoblogga igen, jag gjorde det tidigare på en annan kanal men man kan inte ladda upp videos via datorn där längre och jag vill ändå lägga upp videos med kvalité så jag är helt enkelt tillbaka på Youtube. Stillbilderna är ifrån en video jag inte släppt än men den kommer inom några dagar när ni har börjat prenumerera på min kanal. Ladda ner youtube-appen så kan ni ha mig i ett flöde precis som på Instagram! Som sagt, när ni börjat prenumerera så kommer jag börja släppa videos. Ni får gärna komma med önskemål på videos. Puuusss

 

HÄÄÄÄÄÄÄÄR hittar ni min kanal!

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting