OkategoriseradeVideoinlägg

Skönhetsrutin

 

I ett samarbete tillsammans med OralB och deras nya tandkräm Oral B 3d White så har jag och två andra bloggerskor här på Devote spelat in tre varsinna videos när vi visar upp våra skönhetsrutiner inför olika tillfällen. Här i videon ser ni när jag förbereder mig för en middag med min pojkvän.

  

Klicka HÄR för att komma till kampanjsidan där ni även kan se Michaelas och Elins filmer!

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting