AllmäntOkategoriserade

Äntligen helg – Uppsala

Jag och min kärlek i morse i väntan på bussen ♥

  

Hej på er! Gud vad jag är på bra humör idag, vädret gör mig helt superlycklig verkligen. Igår så sov jag hos Anton och vi vaknade vid straxt efter 9, vi kunde ta det lugnt hela morgonen eftersom vi inte börjar för ens vid klockan tolv på fredgar, sen bor Anton bara tio minuter ifrån skolan också så vi behövde inte stressa alls. Just nu så har jag precis slutat skolan och ska snart in till stan för att köpa ett nytt minneskort, ett ”välkommen nya kusinen-kort” och en liten present till min andra kusin som har blivit storasyster. Längtar efter att träffa lilla bebben!

  

Senare idag ska jag och familjen på mammas sida åka till Uppsala. Vi hade egentligen tänkt att åka iväg på en liten skidresa över helgen men det är inte så mycket snö på fjällen som bara ligger några timmar bort så vi åker till Uppsala, bor på hotell och badar i äventyrsbad istället. Vi vill ju ändå göra något tillsammans så det ska bli kul. Jag tar men mig datorn även fast vi bara är där ett litet tag men så vi även kan höras ikväll. KRAM

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting