AllmäntOkategoriserade

En kväll i Uppsala

Jag och Alice har ett hotellrum och sen delar Mamma, Oskar och Nora på ett rum.

Förrätt

Huvudrätt

Noras pizza med köttbullar haha!

Just nu hehe..

Kollar på let’s dance, FAN vad bra Kenza och Calle var!!!!!!

  

Efter många och långa bilköer så kom vi fram till Uppsala vid straxt efter sex, då lämnade vi våra saker på rummet och gick sedan ner till restaurangen här på hotellet för att äta middag, jag var en aning hungrig om man säger så.. Nu ligger vi i alla fall i sängen och kollar på Let’s dance, vill också kunna dansa!! Är lite avis på alla er som har minsta lilla känsla för dans, för det har inte jag ska jag säga. Nu var det dags för Welcome to Sweden, tyckte det var riktigt kul förra veckan så det ska bli kul.

  

Imorgon ska vi hitta på lite roliga saker på förmiddagen, men först av allt äta FRUKOST. Finns det något bättre än hotellfrukost? Skulle inte tro det! Jag har ätit frukost på rätt många Scandichotell så hoppas att jag blir lika positivt överraskad som vanligt. Imorgon kväll är det 18årsfest som står på schemat, ska bli riktigt kul. Kram på er finisar. 

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting