AllmäntOkategoriserade

Nya naglar!

Vad tycker ni om mina nya naglar? Jag älskar verkligen färgen! Jag är inte så mycket för rosa och lila men tycker den här ljuslila färgen passade mig väldigt bra. Den här gången gjorde Märta mina naglar kortare för att jag kände för det den här gången, jag tycker det är fint med långa naglar men den här längden är lite bekvämare för mig som alltid fastnar i saker och ting.. Nu har jag ingen färlängning utan mina egna naglar men med gele ovanpå eftersom mina egna naglar är så svaga. Om ni också vill fixa era naglar där så går ni in på www.martasnaglar.se och bokar tid! 

   

Tänkte även passa på att tipsa om att salongen där Märta gör naglar söker en diplomerad nagelteknolog som har ett eget företag och vill hyra in sig i deras populära salong mitt i city i Stockholm. Är du den de söker så ska du skicka en kort beskrivning om sig själv med bilder på sig själv + naglar man gjort till marta.stromberg@spray.se 🙂

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting