AllmäntOkategoriserade

Födelsedagsfirande

Jag & Mathilda // Tjejerna hade fixat gott att äta!

Ännu mer gott att äta..

Jag // Jag & födelsedagsbarnet Josefin!

  

Anledningen till att uppdateringen uteblev igår var för att jag och Mathilda hade fullt upp med att fixa oss inför födelsedagsfesten för Josefin och Emelie. Förutom det så glömde jag ju min plånbok i Uppsala så jag och mamma fick åka tillbaka dit halvvägs hem till Stockholm så jag hann inte riktigt med bloggen igår som ni säkert förstår. Festen ägde rum i Tyresö och vi hade mycket trevligt. Dock fick jag ett lägligt migränanfall vid tolvslaget så jag satt och hade ont i huvudet när alla andra hade skoj.. Lagom härligt! Men det var ändå sjukt kul, tjejerna hade fixat det otroligt fint i lokalen och det var mycket folk. Jag kände inte många alls men några bekanta ansikten stötte jag i alla fall på.

  

Idag så har jag och Mathilda varit i stan för liten ärenden och nu har jag precis varit hos mamma för att hämta över mina saker hit hem till pappa och har precis packat upp alla saker. Nu ligger jag i sängen och bloggar samtidigt som jag lyssnar på Alex och Sigges podcast som jag alldeles nyss fastnat för, FAN vad grym den är och jag sitter och garvar i min ensamhet. Vi hörs snart igen, och håll utik i bloggen. Klockan 20.00 släpper jag min video på min Youtube-kanal!

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting