AllmäntOkategoriserade

Videoblogg 2.0

Ni hittar min Youtube-kanal HÄÄÄR (PS: Välj HD så kvalitén blir bättre!)

   

Nu är det äntligen dags för mig att börja videoblogga igen. Jag har inte bestämt mig för någon viss mängd utan lite mer när jag känner för det. Men nu är det mer kvalité på videosarna vilket jag hoppas att ni kommer uppskatta. I den här videon visar jag er en typisk frukost för er, nästa video kommer handla om skönhetsprodukter så jag kommer blanda lite. Hope you’ll like it! 

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting