AllmäntOkategoriserade

Insta lately

Här har ni mina fyra senaste bilder från Instagram, jag heter @andreaviktoria där, följ mig vettja!

 

Alltså hur fin är inte min nya bikini? Är helt käääär!! Om ni vill veta vart den kommer ifrån är det bara att kolla på min haulvideo i inlägget under detta. Igår åkte vi i alla fall in till Kristianstad, tar typ en halv timme med buss så det går rätt snabbt. Vi letade åter igen efter en klänning jag kan ha på min 18årsfest men hittade självklart ingen.. Känns lite tråkigt för jag vill verkligen ha någon fin och det känns så tråkigt att ha en ”gammal” klänning men det är nog så det får bli.. 

  

Nu sitter jag ute på verandan och ska nog slänga på mig träningskläderna för att köra lite övningar på gräsmattan. Glömde självklart mina löparskor när jag skulle öva på att springa så får köra lite styrketräning istället. Kanske kan be Anton att fota några övningar så kan jag visa vad jag gjorde sen. Ikväll åker vi hem till Stockholm igen, jag är inte hemma ens ett dygn dock innan jag åker till Åland för att fira påsken där så ska försöka fixa lite inlägg inför dagarna som kommer då vi har regelbundet internet där!

 

LOVE

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017. Hon är sambo med sin pojkvän Anton, och paret har varit ihop sedan 2011.

Powered by Cure - Influencer hosting