AllmäntOkategoriserade

Middag

Bilder från kvällen på Primo Ciao Ciao

 

Godkväll kära läsare. Gud vilken perfekt dag jag har haft. Är så lycklig! Är så glad över att jag har en så underbar familj och att alla kan komma överens så bra även fast skilsmässa osv. Vi var i alla fall jag, Anton, pappa, Alice, mamma, Oskar och Nora på Primo Ciao Ciao vid Liljeholmskajen. Det är en perfekt italiensk restaurang som är lite finare än Vapiano osv men inte allt för dyr. Jag åt en magisk bruschetta och sen min favoritpizza där ifrån. Maten var god och alla var nöjda. Tycker det är så otroligt fint vid liljeholmskajen, det skulle vara en dröm att bo där i framtiden. Inte lika dyrt som stan men otroligt fin miljö och bra kommunikationer. Och tack föresten för alla gratulationer här, på twitter och på instagram. Ni är underbara! ♥

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting