AllmäntOkategoriserade

Just ordered

Just ordered
Har kollat ett tag på dessa Chanelinspirerade espandrillos från Nelly.com och nu beställde jag nyss hem dom. Fick en liten rabatt av Nelly för att jag fyllde år igår så det passade ju perfekt. Det fanns inga recensioner så jag hoppas att dom passar, tog min vanliga storlek. I värsta fall får jag bara skicka tillbaka dom! Dom finns i blått, grått och vitt. 
  
Ni hittar dom HÄR

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting