New inOkategoriserade

New Dress

ALICE fotade

Vad tycker ni om min nya klänning? Jag gillar den verkligen! Dock måste jag kanske ha en vit bh under nästa gång men en ljusblå med beight fick duga nu när vi skulle fota lite hehe.. Jag bär storlek M och den är som en S så om någon är sugen på en likadan och velar mellan två storlekar borde man ta den större tror jag. Något jag verkligen gillar med klänningen förutom den snygga skurningen framtill är de halvlånga ärmarna, perfekt om man inte vill känna sig för ”naken”. 

 

Denna klänning är ifrån Tobi.com och jag har fått lite frågor ang den sidan. Kläderna var av bra kvalitet osv, man fick 50% rabatt på första beställningen och allt kom i tid osv. Dock kommer ju kläderna ifrån USA och skickas därifrån vilket SJÄLVKLART kan innebära tull. Detta har inget med hemsidan i sig att göra vilket många inte verkar att förstå. Sen är det dock bara så (har jag uppfattat det som) att man betalar tull när man kommer över en viss gräns i värde. Jag beställde saker för 132$ vilket är 870 kronor och fick en tullavgift på 300 kronor. Hade jag bara beställt för vi säger.. kanske 60$ så tror jag inte jag hade fått betala tull. Angående tullavgifter kan ni ju läsa mer på tullverkets hemsida!

 

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting