AllmäntOkategoriserade

Vilken morgon!

Fick så fina rosor igår av Anton. 18 stycken för mina fyllda 18 år, blev så himla glad. Är det inte lite sjukt hur glad man kan blir för några rosor? Jag bli i alla fall överlycklig över blommor, tycker det är så himla vackert med blommor i hemmet. Är dock sämst på att ta hand om växter, hemma hos pappa kör vi plastväxer all the way haha..

  

Nu sitter jag i alla fall och äter min frukost samtidigt som jag utforskar lite ny musik på Spotify. Här är min lista: Favoriter ♬ Hoppas ni gillar samma musik som jag! Idag ska jag inte göra annat än att gå till skolan och plugga efteråt och sedan gå ut på en powerwalk. Nu när våren är här så kan jag äntligen gå powerwalks utan att frysa så himla mycket. Vi hörs under dagen!

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting