AllmäntOkategoriserade

Perfekta frullen

Godmorgon på er kära läsare! Detta blev min frukost en fin tisdag som denna. Otroligt gott med färska jordgubbar. Jag och pappa var och handlade igår och det var extrapris på färska jordgubbar, kunde ju inte låta bli. Idag kommer det vara grym uppdatering och min video där jag visar upp mina födelsedagspresenter kommer upp igen, utan musik. Efter skolan ska jag byta två födelsedagspresenter och sedan hämta Nora på dagis och ta med henne till simskolan. Hoppas alla får en bra dag!

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting