AllmäntOkategoriserade

Nominera mig!

GUD vad glad jag skulle bli om ni tog er tid, endast någon minut, för att nominera mig i årets Blogawards. Min blogg har ju inte vuxit förens senaste året och därför skulle det vara väldigt kul om ni nominerade min som ”Årets bloggraket” eller som ”Årets livsstilsblogg” då det är precis vad min blogg är, en livsstilsblogg. Jag hoppas att ni uppskattar det ni ser här i min blogg och att genom det kanske nominera mig. Det gör ni HÄÄÄÄÄR

 

Ni är bäst ♥

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting