OkategoriseradeRecept

Grillat till middag

Är inte det vackraste ni skådat? En grillad köttbit med majskolv, rotfrukter och en god sås är nog bland det godaste jag vet. Får jag välja vilken rätt jag ville skulle jag nog välja det alla dagar i veckan. Jag är verkligen en sån som ääälskar kött, kyckling, korv osv och där med älskar jag att grilla. Nästa helg skulle det vara najs med lite grillade grönsaker också.. Detta är i alla fall det vi åt igår, vi har tak på vår veranda så även om det regnade lite några minuter så var det fortfarande skönt att sitta ute eftersom temperaturen fortfarande låg på cirka 17 grader. En bättre söndag helt enkelt!

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting